-
Hani böyle kamp yapmayı planlayan larında sayısı
Sanki giderek artıyor insanların kişisel için almış olduğu önlemlere baktığında ne diyorsunuz yani birazcık gibi görünürse Evet de söyleyeceğini unuttun tatil olacaktır Ama yine iyimser düşünecek olursak bu tablo böyle azalarak devam edecek olursa ne zaman atilan yapalım mesela İnsanlar hangi ay tatil düşünmeli Ağustos mu daha iyi olur kesin bir şey söyle bir sıkıntı çadır kampları için geçerli olacak Evet ben hep birlikte ama oteller Ancak şu aynı havuz başında da olsam deniz kenarında da olsa şezlongda dolduruyor olsan içerisinde de olsa Bu gerçek denizden Ben burs alabilir miyim Hayır söyleyebilirim bir miktar dışkıyla atıldığını biliyoruz ama bu atılan dışkıda atılan birisi bana bulaşık bulaşmaması benden yapma yani o bakımdan Dışarıdan da böyle söyleyebilirim Eğer klorlaması dikkatini düzen yapılıyorsa güvenlidir denizlerde sıkıntı olmayacak ancak Türkiye'de Turizm Bakanlığı'nın Yukarı bak Sevgi hanımdan başkası tatile gidemez mi Türkiye'de tatil evi ama ama uygulanması kaydıyla istiyorum tabii ki istiyorum ben ciddi anlamda düşünüyorum ne zaman tam zaman Peki plan yapacak olursanız nasıl bir tatil Otele mi gitmeyi tercih edersiniz Yoksa siz de ne bileyim çadır tatili mi tercih edersin içinde ikisi de olabilir bir taraftan bir taraftan Gönlüm doğanın içerisinde Evet doğru Bende çok az olduğu bir dönem oldu dünyanın en korku ne diyorum reklama gitmem gerekiyor aslını soracak çok soru vardı ama çok seviyorum da bilir Elbette buyurun tabii beraber bu dönemi de ülkemizde küçük de olsa büyük de olsa bir daha demiyorum Çok teşekkürler Sağ ol hocam teşekkür ediyorum Çok sağ ol Sağ ol bu gece çilekli pasta gibi doğru olan bu çünkü onlar çalıştılar çalıştılar Öncelikle onların hakkı
bir olay var bir tek başıma binmiyor demek Su demek koşabilir demek hacmi küçülür demek çekirdeği gidebiliyorlar o zaman oluşturuyor alışveriş merkezlerinde herkes maske takacak ya sizin verdiğiniz örnekle isterseniz anlatamam yani Hocam ben birisi dedi örneği Aslında daha yeni açtım çalışıyorlar ne işin var var mı kalır ne kadar istiyor Ben iyiymiş şey moruk mesajın altına 3000 tane yorum yapılmış mesaj var Lan mesaj silmesin diye silmedim yorum yapmış bunu yapmış oğlum dilekçemi bulaşmıyor hem de enerji maliyetini düşürmek için çok sıcak aylarda ya da çok soğuk aylarda bu için harcadığımız parayı İçerdeki havayı çekip geçiyor ama virüs Taşıyan ne kadar bir isim geri verildiğini belirleyen temel hastanelerde biraz önce Alışveriş Merkezi çünkü ması gerekiyor biriyim periyodik olarak değişmesi gerekiyor ve standart her şey yaptığımız mesajı onay yaptım şimdi ben sana söyleyeyim abi neyin altında düşünmüyorum tamam 24 grafik doğrulaması var soru cevap ver adınız soru-cevap dedim
biliyorum onu Tamam okey okuyorum Amerika'dan gelen istatistiklere bakıyorum geçmiyor önceki kayıt olanları da sildim daha giremezler çalışanları da ne yaptım biliyor musun Onun mesajlara girdim abi Ben mesajlarda şey var ya şey vardı oraya girdim Orada onları da Onayla mesajları onayla mesaj at vermediğim için ve çalışanları hayatımızın içinde barındırıyor lazım şu anda oraya göndersek 2-a sıkıntı yaşar mısın AVM de konuşurken mesajı sildim bir tanesini Diğerleri de zincir marketlerde benim attığım mesajlar var sadece yeni yazdırdım makarnanın eşeklik o zaman dolar kaç sayfa yazdırma Sabahtan beri bir yerde yok nereden yazdıracağım ben bunları göndereyim mi sana bu lazım mı yanlış bilmiyorsam diyor ama biz bugüne kadar Sen yüklü oraya ben buradan sana çeşit lan sabahtan beri makale kaydediyorum Ben saat dokuzdan biridir Bilmiyorum ki bilmek hakkım da yok Eğer şöyle bir Ereğli haberleri Sen nereden yazıyorsun bana söyle ben oradan çekiyor YouTube'dan falan mı çekiyorsun çünkü bununla ilgili televizyonu açtım Sabahtan beri televizyon açıkla Hüseyin Bey yarısı oranında Hallederiz ya bakanlığa göre şimdi Ne yaptım ben bu kaydettim makaleler oğlum kaybolur hacı şey başka bir şey bul Google Drive den kaybetmiyorum Google Driver gibi kaydediyor ama daha iyi okuyor daha hızlı kaydediyor adresim sabaha kadar var ya nerden yapıyorsun anlasam bende ona göre düzgün bir çalışma yapacağım.