Yemek tarifi var mı acaba ciddi bir düşün olduğunu söyleyebileceğimiz bir vakit temmuz ağustos Acaba nasıl geçireceğiz dikkat eder iyi adımlarla giderse iyi düşünecek olursa evet hesaplamalar doğru kayıyor tamamen yok olması mümkün mü 89 aynı benzer sayısı çok ama çok az olarak 8 arasında bir sayı söyle beklemiyoruz Ancak son dönemlerde kirpik bir iki tane yılbaşını görmeye başladık vücudumuzda yaşamasını kolaylaştırıcı kaybolma ihtimali değil de aslında bizim düşündüğümüz Belki biraz fazla olabilir hocam nasıl belirtiler gördüğünüzde bu kanıya vardınız mutasyonlar ve izlediği açıkçası rakamsal değişim ve bu benim görüşüm bir yurtdışındaki 2 tane çok ciddi bir ölen arkadaşa farklı farklı alanlarda çalışarak iki farklı yazıyla birbirinden bağımsız iki yazıyı değerlendirmeleri böyle bir kayboluyor Pazartesi avmlerde açılıyor dedik bunun

içinde Elbette var dediniz bugün yayınlandı kurallarda belli oldu tek tek açıklandı Örneğin deneme kabinleri mümkün olduğunca kullanılmamalı dendi Hani kullanılacak Ama mümkün olduğunca kıyafet değişimi denemesi yapılmamalı ve her müşteri sonrası deneme kabini havalandırılmalı Bu mümkün olabilecek mi Günde en az 3 kez temizlenecek diye devam ediyor kendiniz alacağız değil mi Alışveriş Merkezi ihtiyacımız yok Biz kullanmıyorum ama kim kullanabilir içerisinde içerisine benim küçük kurallar hepimiz böyle böyle azaltabileceği değil mi hocam eve geldik ya Bunun dışında yemek alanlarında masa-sandalye kullanılmayacak deniyor Yani oturma yok Belki yakın bir mesafe olmaması için ama bunun dışında yemek yerleri açık doğru mu yani alıp gitmeyeceğim yemek yenilen alanlar kapalı kalacaklar diye biliyorum yemek alanlarında masa sandalye kullanılmayacak kuralın altı çizilmiş ama burada böyle girişlerde aşkım girişlerde ateş ölçümü yapılacak her 10 metrekareye en çok bir müşteri düşürerek diyor mağaza içinde 8 metrekareye en çok bir müşteri bulunmalı kozmetik ürünleri Orada oradan en çok tartışılan aklına alemlerin açılacağı bilgisi paylaşıldıktan sonra

havalandırma filtreleri düzenli değiştirecek deniyor gelen kuralları içerisinde klima sistemleri kullanılmamalı havalandırma gece bina Kapalıyken de yapılacak Bunlar yeterli mi havalandırma sistemi için Alışveriş Merkezi uygun klimalar özellikleri olduğu kadar virüs tutucu özellikle olanlarından özellikleri belki de en önemlisi AVM içindeki insan sayısı kuaförlerde açılacak ama oradaki insan sayısı Hani daha kontrol edilebilir belki ya da düşünecek olursak bir kuaför salonunda berber Salonda ne kadar insan olabilir bir AVM'ye kıyaslandığı zaman bu çok AVM için söz konusu biri zannediyorum Ama bu çok kontrollü olursa elektrik daha da düşük olacaktır ne dersin dikkat edersek orayı kurallar kontrol etmeleri düzenli takip etmeleri lazım mümkün olduğu kadar gerekir klimalar genel olarak güvenli olarak kabul et hocam tedbirleri konuşmaya devam ediyorken Şimdi aslında üzerinde durulan ve gelen ile ilgili sorularına baktığımda en çok sorulan sorulardan biri 2 dalga sayım Sağlık Bakanı Kocanı da bu konuda uyarıları

vardı ne gibi riskler görüyorsun Bu iki daha da hakikaten mümkün yani yazı bitirip Sonbahara doğru geldiğimizde ikinci bir ayaklanma yenikaynak çok atılabilecek söylüyor Ama özellikle Önümüzdeki dönem kapalı ortamlarda bulunmalı yarışması ile beraber Sağlık Bakanı da kontrolüm kaybı ikinci bir dalganın davetçisi olacaktır bu Hatta bunu birçok ülkede gördük mesajını da iletişime Geçtiğimiz günlerde aklında sosyal mesafe ve belki de bir süre sonra birbirimize o kadar çok alışacağız ki birbirimizi maskeli görmeye zeki bir süre sonra maskesi gördüğümüzde şaşırıyor hale geleceğiz ya da o mesafe kuralını açsana fark ettiğimizde Bugün de belki de bir şansınız yaratacak Ne dersiniz lütfen kişi nezle olduğunu niye basket teşekkür ederim beni korumak için sen beni korumak için kendim bir bazalar ekstra çaba gösteriyorsun diye düşünmemiz gerekiyor bizim çok güzel anlattınız ama baktığımızda Aslında sokaklara meydanlara çok ciddi bir nasıl söylenir bir rehavet de var aslında insanlar da çünkü Sokaklar dolu Evet insanlar da genel olarak maske var ki maskenin hiç takılmadı noktaları da görüyoruz ilçe ilçe